téma / mszp

MSZP-kampány: el nem számoltatás, uszítás és hazudozás

» » írás

A baloldal politikai marketingesei eddig sem szarakodtak az árnyalt megközelítéssel, és az ötvenes évek bolsevista propagandájának mintájára mosták össze a tisztességesen dolgozó és adózó vagyonos polgárságot az olyan hétpróbás narancsoligarchákkal, mint Mészáros Lőrinc vagy Andrew G. Vajna. Érdekes módon saját oligarcháik, a szocialista milliárdosok nem szerepelnek az uszító plakáton,


Paks: a BKV új generációja

» » írás

Az állami tulajdonú vállalatok mindig is a korrupció melegágyai voltak. Ha nincs munkája a sógornak, mert alkoholista, ha a nőd több fizetést meg komolyabb pozíciót akar, csak szólni kell az illetékes elvtársnak, ő megoldja. Az állami cégek a politika másodvonalának - bukott képviselőknek, szeretőknek és családtagoknak - a káderteremtői.


pártok közös bölcsessége

» » videó

A pártok közös bölcsessége szülte azt a megállapodást, hogy egy független civil személyt - név szerint - Dr. Pásztor Albert urat(?) támogatjuk polgármesterjelöltnek. Azt, akit öt éve még leköpdöstünk, és azt, aki mellett a Jobbik szervezett szimpátiatüntetést akkor. Most éppen őt futtatjuk. Bölcsen.