téma / eb


Facebook cenzúra

» » írás

Orbán finoman lebuzizta Vonát, aki pedig büszke heterónak vallja magát. A heteroszexuális magyar ember az ellentmondó állítások hatására könnyen elbizonytalanodik [persze nyilván nem a saját szexuális identitását illetően], és hát ahol ennyi elfojtott férfi[?]energia terhel egy kapcsolatot, ott valamit tenni kell.


KI nyer legtöbbet az Eb-n és az olimpián?

» » írás

Megnyugodhatunk tehát, hiszen a fogyasztói társadalomban lépten-nyomon, az élet minden területén egyre egyértelműbben tapasztalhatjuk, hogy az emberek épsége, illetve egészsége sem képes útját állni a lehető leggátlástalanabb profitszerzésnek, annak a globális kapitalizmusnak, aminek különös ismertetőjele és döntő karakterjegye éppen ez a pszichopatákra jellemző működésmód.

A cinizmusból szőtt háló

» » írás

A reklámozott termék tényleges értékeinek hirdetését vagy az áruval kapcsolatos információk átadását „kecsesen” mellőzik. Ehelyett inkább egy hazug univerzumot szarnak az árucikk köré abból a célból, hogy a célcsoport tagjai ennek a mesterséges salaknak a benyelésén keresztül óhajtsák kifejezni identitásukat.Ahol a szabadság a rend, mindig érzem a végtelent

» » írás

Abban a világban, ahol nem a szabadság a rendező elv, többé nincs érték és nincs szentség, csakis nyers erő. Jó és rossz fogalmai csak szabad döntés nyomán azok, amik, ha azonban kötelezünk a jóra, annak választása többé nem erény, csupán gyengeség. Paradoxon, mégis igaz, hogy nem csak a szólásszabadságot, nem csak a szabad döntést, hanem a valódi, élő hitet is védi a blaszfémia szabadsága.