szerző / Puzsér

Őfelsége ajándéka

» » írás

A Fidesz-közeli értelmiség egy emberként háborodott fel, amikor a szomszédos Ausztriában a balliberális kormány az államfőválasztás előtt két héttel minden osztrák nyugdíjast száz euróval megajándékozott.


A minőség forradalma

» » írás

Ha ennek a lerabolt, hitehagyott, ügyeskedésre és szolgaságra szoktatott magyarságnak kabalaállatot kéne választani, Gyárfás Tamásnál alkalmasabbat keresve sem találnánk.


Az eldobott Kalasnyikov vallomása

» » írás

Így lesz az AK26 Barnabás című száma valami sokkal nyomorúságosabb, mint Eminem Stan című slágerének hitvány koppintása: az értelmiség végső fegyverletétele a szeszélyes és önérzetes emberi sokaság előtt. Az új kánont a tömeg írja.


Mérlegen a kistérségi Goebbels

» » írás

Az ötös számú párttagkönyv büszke tulajdonosát sosem hagyják cserben az ösztönei. Amikor fia egy nap összeverve ért haza, Bayer azonnal tudta, hogy ilyen nagyszerű lehetőséget egy életben legfeljebb egyszer kínál a sors: a szubhumán szentenciákat, a szégyenkezve meggyónt és visszavont mindennapos goebbelsi uszítást most személyes érintettségtől hajtva illesztheti be a keresztény kurzus szövetébe.


A nemzet bajnoka visszatér

» » írás

Számomra a riói olimpia eddigi legnagyobb meglepetése Janics Natasa szereplése volt. Nem azon döbbentem meg, hogy nem sikerült kétszáz méteres távon döntőbe jutnia, hanem azon, hogy magyar színekben versenyez.


A nemzetközi és a nemzeti pénzszivattyú

» » írás

Vizsgáljuk hát meg, mit kapott a magyar társadalom a nemzeti oligarcháktól, lássuk, mi történik a klasszikus pénzszivattyú elzárása, a nemzetközi nagytőke megregulázása után!


Harminc elveszett év nyomában

» » írás

A magyar labdarúgásban dolgozó edzők számtalanszor vallottak gyalázatos kudarcot az elmúlt évtizedek során, s legalább ennyi arcpirítóan arrogáns és kioktató nyilatkozatot vágtak a közvélemény pofájába, ha az meg merészelte kérdőjelezni a szakértelmüket, vagy csak felvetette a felelősségüket.


Leszámolás a Százholdas Pagonyban

» » írás

Micimackó és Malacka gondterhelten ültek a Százholdas Pagony legnagyobb tisztásán. A földön elcsigázva hevert a Labda. Sápadt és zavarodott volt.


Háttérhatalmak harca az előtérben

» » írás

A politika mélyrétegeibe hétköznapi ember nem láthat bele: a titkosszolgálatok, a céges lobbisták, az oligarchák vagy a titkos társaságok működését, módszereit és céljait a nyilvánosság nem ismerheti.


Hogyan lettem nőgyűlölő?

» » írás

Először azt hittem, hogy ez valami vicc, csakhogy egyre több ismerősöm szembesített a nőgyűlöletemmel. Bevallom, nagyon rosszul esett, ugyanis semmilyen csoportot nem gyűlölök - főleg nem a nőket, akiket kifejezetten szeretek.