szerző / Puzsér

A nemzetközi és a nemzeti pénzszivattyú

» » írás

Vizsgáljuk hát meg, mit kapott a magyar társadalom a nemzeti oligarcháktól, lássuk, mi történik a klasszikus pénzszivattyú elzárása, a nemzetközi nagytőke megregulázása után!


Harminc elveszett év nyomában

» » írás

A magyar labdarúgásban dolgozó edzők számtalanszor vallottak gyalázatos kudarcot az elmúlt évtizedek során, s legalább ennyi arcpirítóan arrogáns és kioktató nyilatkozatot vágtak a közvélemény pofájába, ha az meg merészelte kérdőjelezni a szakértelmüket, vagy csak felvetette a felelősségüket.


Leszámolás a Százholdas Pagonyban

» » írás

Micimackó és Malacka gondterhelten ültek a Százholdas Pagony legnagyobb tisztásán. A földön elcsigázva hevert a Labda. Sápadt és zavarodott volt.


Háttérhatalmak harca az előtérben

» » írás

A politika mélyrétegeibe hétköznapi ember nem láthat bele: a titkosszolgálatok, a céges lobbisták, az oligarchák vagy a titkos társaságok működését, módszereit és céljait a nyilvánosság nem ismerheti.


Hogyan lettem nőgyűlölő?

» » írás

Először azt hittem, hogy ez valami vicc, csakhogy egyre több ismerősöm szembesített a nőgyűlöletemmel. Bevallom, nagyon rosszul esett, ugyanis semmilyen csoportot nem gyűlölök - főleg nem a nőket, akiket kifejezetten szeretek.


Más lehet

» » írás

Schiffer lemondásáig azt hittem, hogy ugyanaz lesz ő az LMP számára, ami Csurka volt a MIÉP-nek, vagy Gyurcsány az MSZP-nek: egyetlen esélye és nyomorult végzete egy személyben.


Magyarországi pszichó

» » írás

A szeretőjéhez tartott, ahhoz a mocskos ribanchoz, akinek volt mersze elhagyni őt, az istent: élet, halál és a kórtermek urát. Megkötözte, egy gyors löket injekcióval elkábította a nőt, és hozzálátott a műtéthez:


Összeomlásra várva

» » írás

Jó lesz, ha minden magyar dolgozó tudomásul veszi, hogy ha húsz-harminc év múlva egyáltalán kap majd nyugdíjat, az a jelenlegiek harmadát éri majd, és az állam azt is legfeljebb hetvenöt éves kora után fogja folyósítani.


Ádám a pénz helyett Évát keresi

» » írás

A meztelen társkereső vérbeli és mocskos trash-tévézés, ezt a rothadó döghúst azonban nem Hajdú Péter, Fásy Ádám vagy Anettka szállítja a magyar otthonokba - ez már hamisítatlan tengerentúli audiovizuális hulladék, szinte érezni is rajta a megromlott amerikai álomban ázó popcorn savanyú ízét.


Új Bábel épül

» » írás

A modernitás talán legfájdalmasabb defektusa, hogy elveszett az általános műveltség. Nem az emberek lettek ostobábbak vagy tájékozatlanabbak, hanem az általános műveltségnek tekinthető ismeretanyag vált olyan mértékűvé, hogy már lehetetlen biológiai tárhelyen felhalmozni: