szerző / Puzsér

Gyászlicit

» » írás

A veronai buszbaleset nyomán nem hírverseny, és nem is oknyomozás indult a hazai médiumok között – újfajta nézettségi küzdelem, gyászlicit bontakozott ki. Az állami tévé kezdte a megrendültség demonstrálását, hogy hamarosan a többi orgánum is leereszkedjen hozzá...


Trump a világ ellen

» » írás

Pár nap alatt több konfliktust generált, mint Obama nyolc év leforgása alatt, ami önmagában is elég ahhoz, hogy a balos és liberális média karnyújtásnyi közelségben érezze a harmadik világháború lehetőségét – úgyhogy még annak is érdemes számba vennie a történteket, aki nem hisztériakeltésben utazik.


Generációs politika Magyarországon

» » írás

A hazai média egyáltalán nem enged át olyan véleményt, ami a nyugdíjasokat, vagy akár csak a nyugdíjasok hiperaktív, harcos és szektás keménymagját, a nyuggereket bírálná.


Nyílt levél Vágó Istvánnak

» » írás

Engedd meg, hogy néhány megvilágító erejű ténnyel szolgáljak számodra – válaszul arra a passzív-agresszív magatartásra, amellyel nagy nyilvánosság előtt jelezted: azért nem perelsz be, mert nem akarsz a tárgyalóteremben egy levegőt szívni velem.


A Habony-média célkeresztjében

» » írás

A Facebook a mai nap törölte ezt az írást a Puzsér oldaláról. Indoklás nincs, csak fasizmus.


A globális dzsihád száz faktora

» » írás

Nem lehet megérteni Berlint, Nizzát, Párizst, a közel-keleti vagy az afrikai merényleteket. Nem azért nem lehet, mert a terror vagy a halál olyan borzalmak, amelyekkel a nyugati világ széplelkei nem hajlandóak szembenézni, hanem, mert egy túl bonyolult képletet kellene hozzá úgy leírni, hogy azt katonák, politikusok és civilek is megértsék.


A videóbíró új távlatokat nyit

» » írás

A jelenlegi első számú magyar futballbíró a 2012-es Európa-bajnokság angol-ukrán meccsén nem adta meg az ukránok szabályos gólját, én meg ahelyett, hogy dühöt vagy sajnálatot éreztem volna, kifejezetten örültem.


Drága Miniszterelnök Úr! Kedves Vezetőm! Mélyen Tisztelt Orbán Viktor!

» » írás

Először is szeretném leszögezni, milyen hihetetlenül nagyra tartom az országért végzett állhatatos munkáját. Megvédett bennünket a migránsoktól, a rezsidémonoktól, a Soros-ügynököktől, a megújuló energiától, a polgárosodástól, a jogállamtól...


Őfelsége ajándéka

» » írás

A Fidesz-közeli értelmiség egy emberként háborodott fel, amikor a szomszédos Ausztriában a balliberális kormány az államfőválasztás előtt két héttel minden osztrák nyugdíjast száz euróval megajándékozott.


A minőség forradalma

» » írás

Ha ennek a lerabolt, hitehagyott, ügyeskedésre és szolgaságra szoktatott magyarságnak kabalaállatot kéne választani, Gyárfás Tamásnál alkalmasabbat keresve sem találnánk.