szerző / Puzsér

Nyílt levél Vágó Istvánnak

» » írás

Engedd meg, hogy néhány megvilágító erejű ténnyel szolgáljak számodra – válaszul arra a passzív-agresszív magatartásra, amellyel nagy nyilvánosság előtt jelezted: azért nem perelsz be, mert nem akarsz a tárgyalóteremben egy levegőt szívni velem.


A Habony-média célkeresztjében

» » írás

A Facebook a mai nap törölte ezt az írást a Puzsér oldaláról. Indoklás nincs, csak fasizmus.


A globális dzsihád száz faktora

» » írás

Nem lehet megérteni Berlint, Nizzát, Párizst, a közel-keleti vagy az afrikai merényleteket. Nem azért nem lehet, mert a terror vagy a halál olyan borzalmak, amelyekkel a nyugati világ széplelkei nem hajlandóak szembenézni, hanem, mert egy túl bonyolult képletet kellene hozzá úgy leírni, hogy azt katonák, politikusok és civilek is megértsék.


A videóbíró új távlatokat nyit

» » írás

A jelenlegi első számú magyar futballbíró a 2012-es Európa-bajnokság angol-ukrán meccsén nem adta meg az ukránok szabályos gólját, én meg ahelyett, hogy dühöt vagy sajnálatot éreztem volna, kifejezetten örültem.


Drága Miniszterelnök Úr! Kedves Vezetőm! Mélyen Tisztelt Orbán Viktor!

» » írás

Először is szeretném leszögezni, milyen hihetetlenül nagyra tartom az országért végzett állhatatos munkáját. Megvédett bennünket a migránsoktól, a rezsidémonoktól, a Soros-ügynököktől, a megújuló energiától, a polgárosodástól, a jogállamtól...


Őfelsége ajándéka

» » írás

A Fidesz-közeli értelmiség egy emberként háborodott fel, amikor a szomszédos Ausztriában a balliberális kormány az államfőválasztás előtt két héttel minden osztrák nyugdíjast száz euróval megajándékozott.


A minőség forradalma

» » írás

Ha ennek a lerabolt, hitehagyott, ügyeskedésre és szolgaságra szoktatott magyarságnak kabalaállatot kéne választani, Gyárfás Tamásnál alkalmasabbat keresve sem találnánk.


Az eldobott Kalasnyikov vallomása

» » írás

Így lesz az AK26 Barnabás című száma valami sokkal nyomorúságosabb, mint Eminem Stan című slágerének hitvány koppintása: az értelmiség végső fegyverletétele a szeszélyes és önérzetes emberi sokaság előtt. Az új kánont a tömeg írja.


Mérlegen a kistérségi Goebbels

» » írás

Az ötös számú párttagkönyv büszke tulajdonosát sosem hagyják cserben az ösztönei. Amikor fia egy nap összeverve ért haza, Bayer azonnal tudta, hogy ilyen nagyszerű lehetőséget egy életben legfeljebb egyszer kínál a sors: a szubhumán szentenciákat, a szégyenkezve meggyónt és visszavont mindennapos goebbelsi uszítást most személyes érintettségtől hajtva illesztheti be a keresztény kurzus szövetébe.


A nemzet bajnoka visszatér

» » írás

Számomra a riói olimpia eddigi legnagyobb meglepetése Janics Natasa szereplése volt. Nem azon döbbentem meg, hogy nem sikerült kétszáz méteres távon döntőbe jutnia, hanem azon, hogy magyar színekben versenyez.